Antikvariat Islevbro

- første danske antikvariat på Internettet (december 1995).


En bog!

Mapper med original grafik af en enkelt kunstner

Anden original grafik haves også.


Tilbage til forsiden

Kort introduktion til køb fra listen nedenfor:


Bøger fra nedennævnte liste sælges for den angivne pris plus et ekspeditionsgebyr for porto og fremsendelse, hvor der også skal betales moms af ekspeditionsgebyret. Ekspeditionsgebyret oplyses ved bestilling og er for små forsendelser af mindre værdi 30 kr. Hvis man ønsker sikkerhed for erstatning ved bortkomst under fremsendelse samt ved forsendelser med en vægt over 500g eller med en værdi over ca. 300 kr, bør bøgerne sendes som pakke, hvor ekspeditionsgebyret (porto og indpakning samt moms af begge dele) så ofte løber op i ca. 50 til 70 kr. Fremsendelse af særlig tunge eller værdifulde forsendelser kan dog blive endnu dyrere. Bøger kan altid afhentes, uden at der skal betales ekspeditionsgebyr. Afhentning skal aftales i forvejen.
Bøgernes pris er i danske kroner, og medmindre andet er angivet, sælges de med "brugtmoms".
Bestilling foretages nemmest ved at indtaste oplysningerne i felterne lige nedenfor denne introduktion og klikke på "Send bestilling" knappen. Husk at angive forfatter og titel (evt. serienummer) og evt. pris og andre oplysninger på de ønskede varer i det store felt med navn "Bestilling".
Man modtager så et svar til den opgivne e-mailadresse, hvor det oplyses, hvor mange af de ønskede bøger, der kan leveres.
Bøgerne sendes først, når betaling er modtaget. Offentlige institutioner kan få leveret pr. regning. Visse bøger - angivet med "Sendes ikke" - kan kun afhentes/leveres. For nærmere forklaring: læs siden "Salgsbetingelser" eller klik på de fremhævede ord.
Bestilling:


Navn:

Adresse:

Postnummer og by - evt. land:

Tlf.:

E-mail:

Vil du/I modtage supplerende oplysninger eller tilbud pr. e-mail? Så sæt et mærke.
Kan frameldes igen umiddelbart med en e-mail eller enhver anden henvendelse.Mapper med grafik:


Denne liste indeholder en række Mapper med grafik.Moya med grafik af Mogens Andersen og musik af Vagn Holmboe. Kassette i stort folioformat indeholdende løse ark, tykt, lækkert bøttepapir af mærket Arches - som udgivet - med originallitografier, tekst og musik, et af 250 nummererede og af begge kunstnere signerede eksemplarer. Sælges til 2.000,-
Til toppen!


Du kan få forbindelse med os som følger:


Antikvariat Islevbro
Islevbrovej 11,
2610 Rødovre
DENMARK

E-mail: Antikvariat Islevbro
Tlf. 44 91 31 32 - primært i åbningstiden
Resterende tid + aften og weekend: privat telefon m/telefonsvarer 44 91 86 02

Postgiro 8 26 64 09 - her er Reg.nr. ved betaling over netbank 0268
Alm. Brand Bank Reg.nr. 7681 Kontonr. 15 20 741

IBAN: DK6276810001520741
BIC-code (SWIFT-address): ALMBDKKK

SE-nr 13 28 31 41


Siden sidst opdateret 21/10/2005

Send et brev til: [Antikvariat Islevbro]